top of page
Foto gemaakt door Anne-Roos Radings.

Dinie Barendregt

Zelf ben ik altijd al gek geweest op geschiedenis. Mijn eerste, zelf aangeschafte, boek heette dan ook "de wereldgeschiedenis in een notedop"  Ik was 8 of 9, maar vond het geweldig. Mijn interesse zit hem dan ook in de mens achter de spullen, de inboedel of de foto. Het feit dat wij in recycling doen vind ik minstens zo belangrijk. We leven al in een weggooimaatschappij en zo kunnen wij oude spullen een nieuwe eigenaar dus een nieuw leven geven.

Meewerken aan een duurzame wereld dus.  

Wat ik ook fantastisch vind is dat wij nogal eens ergens komen waar je normaal gesproken niet zo snel naar toe gaat. Bijna iedere vakantie heeft zo een extra dimensie, er is een doel om met mooie spullen naar huis te komen. En of dit nu Engeland, China of India is, dat maakt niet uit. Maar ook dat oude huisje in de polder, en juist die schuur daarachter, of een zolder in een gewoon rijtjeshuis, overal komen spullen met een ziel vandaan.

Ouwe Koeie was Koeiesteyn

In 1994 begonnen in Rockanje, maar sinds half maart is

Ouwe Koeie CONCEPTSTORE (500m2) gevestigd in Spijkenisse aan de Zuidpassage. Samen met Koeiesteyn Design (de foto ontwerp studio) en de Winkel van Sinkel. In onze conceptstore is ook de inboedelafdeling. Het onverwachte, het avontuur, de variatie en de sfeer zijn de ingredienten die Ouwe Koeie Conceptstore treffend omschrijven. De variatie in onze winkel is groot, je weet nooit wat er nu weer in de winkel staat. Iedere week hebben wij nieuwe ‘oude’ spullen. Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze winkel in de straat bij de uitgang van de Kopspijker die naar de parkeergarage leidt.

Wij zijn op maandagmiddag van 12.00 tot 16,30 uur geopenden Dinsdag tot en met zaterdag  van 9.30 tot 16.30 uur Koopzondag: de laatste en de eerste zondag van de maand van 12.00 tot 16.00 uur.  

bottom of page