top of page

Zéér de moeite waard volgens Koeiesteyn:

In het duingebied van Voorne stonden ooit typische duinboerderijtjes, die deel uitmaakten van het prachtige landschap. De Historische Vereniging Westelijk Voorne heeft drie duinhuisjes  gered van de ondergang en verplaatst naar het Openluchtmuseum De Duinhuisjes in Rockanje. Hier zijn ze verenigd met het bestaande duinhuisje Duinstraat en in de oorspronkelijke stijl gerestaureerd.

Capture Life
Beeld & Geluid

Anne-Roos Radings, de huis fotograaf van Koeiesteyn-Design heeft haar eigen bedrijf "Capture Life", een video- en filmbedrijf met een frisse jonge geest.

Ze staat voor vernieuwing, creativiteit en professionaliteit. Ze heeft sterke affiniteit met kunst. Haar projecten zijn realistisch en haalbaar. Ze is flexibel en staan open voor nieuwe ideeën en inzichten.

In den Halven Maen is het kleinste museum op Voorne-Putten (Zuid- Holland). Er is veel te zien op het gebied van oude kruidenierswaren, blik, tabaksartikelen, hoeden en kleding. De verzameling is ondergebracht in een kruidenierswinkel, cafeetje, pleintje, hoedenzolder en een ouderwetsche oudhollandsche schnoepwinckel.
Ook is er een gekke tuin te bezoeken met allerlei flauwe grappen.

Max Radings: I've been traveling the world for rock-n-roll since 2005.
my mission is meeting people, learning from them and passing it on.

one of the most important things i learned is, in the words of mike watt: “there aint nothing new, its just you finding out about it.” or, as zen master dōgen says: “nothing in the entire universe is concealed.”

bottom of page